pixel Skip to content

Проблемите на образователната система и трудностите на фирмите с намирането на качествени кадри обуславят необходимостта от институция, която да спомогне процеса на повишаване на качеството на работните процеси в компаниите.

SkillSpace е обществена полезна платформа, която свързва крайните потребителите и центровете за обучение. Дали ще е в сферата на висшето образование, дали ще е езиково обучение или друго професионално такова, SkillSpace дава правилната насока на развитие на всеки един потребител, който иска да придобие нови знания или умения. От друга страна платформата помага на доста учебни заведения и центрове, които нямат ресурса да търсят своите клиенти и да провеждат обучения си дигитално, да достигнат до по-голяма аудитория онлайн.  

През последните месеци настъпиха промени в социалната и бизнес среда по целия свят. Промени, които несъмнено доведоха до крах, но в същото време дават и възможност за рестарт. Бързата дигитализация на цялото общество и масовото навлизане на онлайн комуникациите, водят до поява на нови възможности. SkillSpace спомага за развитието на новите хоризонти, които се разкриват пред всички, които искат да научават нови неща и да вървят напред.

Уникалната платформа на Skill Space дава възможност на младите хора да намерят своя индивидуален професионален път. Тя помага на професионалистите да наградят уменията си и да бъдат максимално ефективни в работния процес. Skill Space е в помощ и на HR специалистите, в търсенето им на най-добрите кадри на пазара на труда. SkillSpace е полезна за обществото платформа, която свързва бизнеса и крайните потребители. Чрез нея всеки бързо и лесно би могъл да намери най-доброто за себе си в професионален план и да  се насочи по правилния път!

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration
Call Now Button