pixel Skip to content

2020 г. и пандемията донесоха със себе си промяна. Мащабна промяна, която засегна много аспекти на живота. Тази промяна накара хората да погледнат встрани и да излязат от зоната си на комфорт. Да потърсят ново поприще, пренасочвайки се в друга сфера на дейност или да надградят кариерното си развитие, за да могат да бъдат конкурентни. Усети се рязка нужда от дигитализация и преструктуриране на работните процеси. Много професионалисти застанаха на кръстопът объркани и дори уплашени. Уплашени за работата си, за доходите си, за семействата си. Това доведе до умопомрачителни нива на стрес. А стреса, както знаем, води след себе понижаване на имунитета и риск от разболяване.

Но както знаем знанието е щастие. Новите знания и новите насоки оздравяват духа на съвременния уплашен човек. Всяко ново нещо води със себе си надежда, надежда за по-добро.

Skill Space дава персонални насоки на всеки един потребител, който се регистрира и отговори на насочващите въпроси в анкетата, за това какво е подходящо за него като опция за развитие и поле за изява. Чрез специалния алгоритъм платформата дава конкретни решения на сложни въпроси като „Добър ли съм в това , което правя?“, „Колко съм добър в това, което правя?“ и „Какво трябва да направя, за да продължавам да се развивам в съответната сфера на дейност и какво?“ Чрез Skill Space всеки един потребител достига лесно и бързо до информацията, която му е нужна в сферата на професионалните и езикови обучения. За да улесни и насърчи развитието на всеки един професионалист в избраната област. продължавайки максимата, че човек е щастлив , когато се развива и се движи в правилната посока и за да остане на правилния път!

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration
Call Now Button